Craft en Salverda sponsoren business runs

| 25-11-2019

Craft en Salverda zijn ook de komende drie jaar verbonden aan de Scania Zwolse Halve Marathon en wel als sponsoren/naamgevers van de twee business runs. Adri Zwarthoff (Craft) en Arjan Berends (Salverda) tekenden donderdag in de Grote Kerk in Zwolle een overeenkomst met Stichting Halve Marathon Zwolle.

Craft Sportswear blijft als één van de hoofdsponsoren van het grootste hardloopevenement van Zwolle de naamgever van de business run van de Zwolse Halve Marathon, welke dus - net als in 2018 en 2019 - de Craft Business Run wordt genoemd. Dit tot grote tevredenheid van Adri Zwarthoff (CEO Craft Benelux). “De halve marathon in Zwolle is al jaren een toonaangevend sportevenement in het noordoosten van Nederland en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. En mede door de sponsoring van het grootste hardloopevenement van Zwolle en omstreken krijgt Craft een nog sterker gezicht in de hardloopwereld”, stelt Zwarthoff, die aangeeft dat Craft ook de komende jaren nadrukkelijk invulling blijft geven aan haar ambitie in de running-markt, met zowel hardloopkleding als -schoenen.

Bouwbedrijf Salverda is al vele jaren trotse sponsor van de Scania Zwolse Halve Marathon en ondersteunt het evenement tevens op het facilitaire vlak. Met ingang van 2020 verbindt Salverda dus ook haar naam aan de business run van de 4 Engelse Mijlen, welke de komende drie jaar de titel Salverda Business Run draagt. “De Zwolse Halve Marathon voelt als een evenement in de eigen achtertuin”, zegt Arjan Berends, algemeen directeur van Salverda. “Ons bedrijf is van origine veel georiënteerd op Zwolle. We doen ook veel renovatiewerk in de stad. Daarnaast vinden wij het als familiebedrijf belangrijk om in de regio te sponsoren, want hier wonen veel van onze werknemers, klanten en leveranciers”, aldus Berends.

De twintigste editie van de Scania Zwolse Halve Marathon wordt op zaterdag 13 juni 2020 gehouden. Ook in 2020 zal het evenement weer een feest zijn om te lopen en om naar te kijken. De inschrijving start op zondag 1 maart 2020 om 12.00 uur, voor zowel de Scania Zwolse Halve Marathon als de Wavin 4 Engelse Mijlen. En ook de bedrijventeams kunnen zich vanaf 1 maart inschrijven voor de Craft Business Run en/of de Salverda Business Run.

Deel deze pagina: