Inschrijving KidsRun Zwolle-Zuid van start

| 15-12-2015

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich vanaf zaterdag 19 december inschrijven voor de KidsRun van de 10 Mijl van Zwolle-Zuid. De hardloopwedstrijd voor jongeren heeft op 16 april 2016 tussen 14.00 en 15.30 uur plaats en wordt gelopen in de omgeving van het winkelcentrum van Zwolle-Zuid. SportService Zwolle organiseert in aanloop naar het evenement enkele clinics.

© Annet van Raalten

De KidsRun van Zwolle-Zuid is onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen. Kinderen van 6 en 7 jaar lopen één ronde van 440 meter, kinderen van 8 en 9 jaar lopen de dubbele afstand en kinderen van 10 tot 12 jaar doen drie rondes van in totaal 1.320 meter. In elke leeftijdsgroep worden de jongen en het meisje met de snelste tijd bekroond als winnaar. Daarnaast is er een prijs voor de sportiefste school, die vorig jaar werd gewonnen door De Ark. De inschrijving voor de KidsRun verloopt via www.10mijlvanzwollezuid.nl en start aankomende zaterdag.

SportService Zwolle organiseert ter voorbereiding op de KidsRun een aantal speciale hardloopclinics. “Tijdens deze trainingen worden leuke oefeningen gedaan, waarbij er wordt gelet op techniek, snelheid en hoe je een bepaald tempo kunt vasthouden gedurende een langere loop. Op hetzelfde tijdstip kunnen ouders die normaal komen kijken ook deelnemen aan de clinic”, zo luidt het bericht van de organisatie. De trainingen vinden plaats in de periode van maandag 21 maart tot en met vrijdag 8 april en de kosten bedragen voor drie clinics 3 euro. Inschrijving verloopt eveneens via de site van de 10 Mijl. Tijdens het opgeven voor de wedstrijd kun je aangeven of je ook deelneemt aan de clinics.

SportService Zwolle, Hardlopen, De 10 Mijl van Zwolle-Zuid

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws