Nieuw element bij vijfde editie AsRENdorp

| 20-06-2018

Aan de vijfde editie van de Arslan & Ter Wee AsRENdorp, die zondag 24 juni op het programma staat, is een nieuw element toegevoegd. Voor de deelnemers aan de Vestachem 5 kilometer en de Fysiomobilae 10 kilometer is een prijs te winnen in de Verenigingstraat, die tijdens de AsRENdorp wordt omgedoopt tot ‘veRENigingstraat’.

© Jan Burgman Fotografie

Het nieuwe element is een spelletje en heeft de naam ‘Ren de klinkers uit de Verenigingstraat’. “Wat je bij dit spel moet doen? Een tempoversnelling inzetten tussen de matten in de veRENigingstraat tijdens de AsRENdorp en verder helemaal niets. Het registratiesysteem van Racetimer in jouw startnummer doet de rest”, aldus de organisatie, die zelf al de proef op de som heeft genomen. Frankwin Mussche, Rik van Ommen en Joep Emmen hebben namelijk zelf al tijden geklokt in de veRENigingstraat. Op zowel de 5 kilometer als de 10 kilometer is er een prijs voor de snelste man en de snelste vrouw. De prijsuitreiking vindt om 17.00 uur plaats in de muziektent op het Assendorperplein.

Inschrijven voor de AsRENdorp is nog altijd mogelijk via www.asrendorp.nl. Alleen voor de Simon KinderREN over 800 meter zijn geen startbewijzen meer te verkrijgen, want voor het eerst in de geschiedenis zit een onderdeel van de Arslan & Ter Wee AsRENdorp voortijdig vol. “Natuurlijk vinden we het jammer voor de kinderen die nu niet meer mee kunnen lopen met dit onderdeel, maar naast het plezier hebben we ook veiligheid hoog in het vaandel staan”, meldt de organisatie, die uitkijkt naar komende zondag.

© Jan Burgman Fotografie
Hardlopen, AsRENdorp

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws