Prijzen ‘Sallands Cross Circuit’ naar Zwolle

| 02-02-2019

De Zwolse hardlopers Sarah-Lynn Reuver en Arne Mulder hebben de hoofdprijzen bij de zeventiende editie van het Sallands Cross Circuit in de wacht gesleept. Reuver en Mulder waren op de 10 kilometer oppermachtig in de hardloopcompetitie die bestaat uit tien wedstrijden. BB-loper Theo Boekema was op diezelfde afstand niet te stoppen in de categorie 60-plus.

Het Sallands Cross Circuit ging op 11 november 2018 al van start met de Haarlerbergloop in Haarle en daar gaven de drie Zwollenaren op de 10 kilometer gelijk hun visitekaartje af. Het bleek de opmaat voor een succesvolle crosscompetitie, maar om in aanmerking te komen voor het eindklassement moesten Sarah-Lynn Reuver, Arne Mulder en Theo Boekema wel aan minimaal zeven van de tien crosslopen deelnemen. En dat lukte. Sarah-Lynn Reuver kwam in de categorie ‘vrouwen tot 40 jaar’ zeven keer in actie en zegevierde zevenmaal. Haar partner Arne Mulder boekte zes overwinningen en finishte in Nieuw Heeten als derde.

Voor Zwollenaar Theo Boekema was er het gehele Salands Cross Circuit geen vuiltje aan de lucht. De BB-loper deed mee aan acht wedstrijden en won er ook acht. Ruim voldoende voor de eindzege in het klassement voor heren van 60 jaar en ouder. Op de 5 kilometer van het Sallands Cross Circuit was er eveneens Zwols succes. Zwollenaar Jean Seine zegevierde met acht eerste plaatsen op overtuigende wijze in de categorie ‘heren 40 tot 49 jaar’. En Manon Eenkhoorn werd bij de vrouwen tweede in dezelfde leeftijdscategorie.

Deel deze pagina: