Han Peter Lucas wint FysioZwolle Triathlon

Han Peter Lucas is winnaar geworden van de FysioZwolle Triathlon 2019. De Zwollenaar voldeed de kwart triatlon in een tijd van 1 uur, 53 minuten en 31 seconden...

23 Dagen geleden.

Aftermovie FysioZwolle Triathlon 2019

Aftermovie van de FysioZwolle Triathlon. De negende editie van het evenement rond de Milligerplas in Stadshagen werd afgewerkt onder een stralend zonnetje.

23 Dagen geleden.

Fotoreportage van de FysioZwolle Triathlon

Ruim 600 atleten kwamen in actie tijdens de negende FysioZwolle Triathlon. En fotograaf Jan Burgman was ook actief. Hij maakte een fraaie fotoreportage.

23 Dagen geleden.

FysioZwolle Triathlon in teken duurzaamheid

De negende FysioZwolle Triathlon staat in het teken van duurzaamheid. De organisatie gaat de deelnemers nadrukkelijk wijzen op het belang van duurzaamheid.

26 Dagen geleden.

Hillary Kipkoech wint Salverda Berkumloop

Hillary Kipkoech is winnaar geworden van de 29ste Salverda Berkumloop. De Keniaan liep een razendsnelle tijd van 29:17 en was daarmee verreweg de sterkste.

1 Maand geleden.

Aftermovie 29ste Salverda Berkumloop

Vele Zwolse hardlopers genoten van de 29ste editie van de Salverda Berkumloop. Bekijk nu de aftermovie van het feestelijke evenement!

1 Maand geleden.

Fotoreportage 29ste Salverda Berkumloop

De 29ste Salverda Berkumloop was een fraai hardloopfeest. Fotograaf Annet van Raalten maakte met haar camera een mooie sfeerreportage.

1 Maand geleden.

Vijf kilometer is prooi voor Veldman en Fibbe

Michiel Veldman heeft tijdens de 29ste editie van de Salverda Berkumloop de vijf kilometer op zijn naam gezet. De atleet uit Nieuwleusen snelde naar 16:22.

1 Maand geleden.

Salverda Berkumloop maakt goede doelen blij

De 29ste editie van de Salverda Berkumloop heeft een mooi bedrag voor de drie goede doelen opgeleverd. Vlak voor de start werden de cheques uitgereikt.

1 Maand geleden.

Hele familie Mulder aangestoken: ‘Prachtig’

Nardie Mulder is helemaal bevangen door de hardloopkoorts. Broer Arne is de man die haar besmette en mede daardoor doet ze opnieuw mee aan de Berkumloop.

1 Maand geleden.

Info voor deelnemers 29ste Berkumloop

Alle deelnemers van de 29ste Salverda Berkumloop ontvangen een persoonlijk startnummer. Dit nummer heb je nodig om dinsdag 10 september jouw startnummer (en eve...

1 Maand geleden.

Fotoreportage Seven Stars Zwolse MudRun

De Seven Stars Zwolse MudRun was weer een mooi spektakel, waar jong en oud van genoot. Fotograaf Jan Burgman legde het evenement vast op de gevoelige plaat.

3 Maanden geleden.

AsRENdorp is een prooi voor Kibrom Hadgu

Kibrom Hadgu heeft de zesde editie van de AsRENdorp op zijn naam gezet. De jonge Zwollenaar liep de 10 kilometer in 35:48 en was daarmee oppermachtig.

3 Maanden geleden.

Fotoreportage van zesde editie AsRENdorp

De zesde editie van de AsRENdorp was een gezellig hardloopfestijn. Fotograaf Jan Burgman was van de partij en maakte een uitgebreide reportage.

3 Maanden geleden.

Cheque van 1.500 euro voor goede doelen

Uit handen van voorzitter Teun Bouwhuis hebben de drie goede doelen van de negentiende Scania Zwolse Halve Marathon allen een cheque van 1.500 euro gekregen.

3 Maanden geleden.

Winnaars genieten na bij prijsuitreiking

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben de winnaars van de Business Runs en de snelste recreanten, hun prijzen in ontvangst genomen.

3 Maanden geleden.

Voor in de agenda: Zaterdag 13 juni 2020

De twintigste editie (jubileum) van de Scania Zwolse Halve Marathon wordt op zaterdag 13 juni 2020 gehouden. Ook in 2020 zal het evenement weer een fe

3 Maanden geleden.

Salverda Berkumloop in twee dagen vol

De 28ste editie van de Salverda Berkumloop, dinsdag 10 september, is volgeboekt. In slechts twee dagen werd de limiet van 1.750 deelnemers bereikt.

3 Maanden geleden.

Fotoreportage Scania Zwolse Halve Marathon

Op een goed gevulde Grote Markt heeft Annet van Raalten met haar fotocamera de negentiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon in beeld gebracht.

4 Maanden geleden.

Aftermovie Zwolse Halve Marathon 2019

Aftermovie van de fantastische negentiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon. Jong en oud genoot met volle teugen van het Zwolse hardloopfeest.

4 Maanden geleden.

Fotoreportage Wavin 4 Engelse Mijlen 2019

Fotoreportage van de Wavin 4 Engelse Mijlen. De fraaie finishfoto’s zijn gemaakt door Annet van Raalten, die Paul Zwama en Tess Boekema zag zegevieren.

4 Maanden geleden.

Sfeerimpressie van gezellig hardloopfeest

Hans Smit heeft de negentiende Scania Zwolse Halve Marathon in beeld gebracht met zijn fotocamera. Het resultaat is een mooie reportage met veel sfeerbeelden.

4 Maanden geleden.

Jan Schra wederom de snelste Zwollenaar

Jan Schra heeft zich op de Scania Zwolse Halve Marathon voor het derde jaar op rij gekroond tot de snelste Zwollenaar. De atleet finishte in 1:13:42.

4 Maanden geleden.

William Wanjiku wint in parcoursrecord

William Wanjiku heeft de negentiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon op zijn naam gezet. De Keniaan won in een nieuw parcoursrecord.

4 Maanden geleden.

Paul Zwama wint Wavin 4 Engelse Mijlen

Paul Zwama is winnaar geworden van de Wavin 4 Engelse Mijlen. Hij snelde naar een eindtijd van 19:49. Guillaume Lorton en Arne Mulder werden tweede en derde.

4 Maanden geleden.

Inschrijving Berkumloop op zondag 16 juni

De 29ste editie van de Salverda Berkumloop wordt op dinsdagavond 10 september 2019 gelopen. De inschrijving opent zondag 16 juni om 12.00 uur.

4 Maanden geleden.

Berger-De Vries geniet van Halve: ‘Geeft kick’

Hellen Berger-De Vries, vorig jaar beste Zwolse én Nederlandse in de Scania Zwolse Halve Marathon, start dit jaar als de grote favoriet in de categorie 35-plus...

4 Maanden geleden.

Wanjiku en Mulder verdedigen titel in Zwolle

William Wanjiku verdedigt op zaterdag 15 juni zijn titel in de Scania Zwolse Halve Marathon. De Keniaan schreef de wedstrijd in Zwolle in 2018 op zijn naam.

28-05-2019

Triade houdt clinic in aanloop naar Triathlon

TV Triade organiseert in voorbereiding op de Triathlon Zwolle een start2tri clinic. In zes trainingen worden de deelnemers klaargestoomd voor de achtste triatlo...

21-05-2019

Derde editie Urban Trail Zwolle groot succes

De derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle is een groot succes geworden. Onder perfecte omstandigheden konden de deelnemers genieten van de binnenstad.

19-05-2019

Aftermovie derde editie Urban Trail Zwolle

De Grote Kerk, The Great Escape en Poppodium Hedon werden onder andere aangedaan tijdens de Urban Trail. Bekijk nu de aftermovie van dit evenement.

19-05-2019

Fotoreportage KLM Urban Trail Zwolle

De derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle was een zonnige. Fotograaf Jan Burgman maakte een mooie reportage van het populaire evenement.

19-05-2019

Fotoreportage van zesde Aalandenloop

De zesde editie van de Aalandenloop kende alleen maar winnaars. Fotograaf Jan Burgman was van de partij en bracht het evenement in beeld met 60 foto’s.

18-05-2019

Aalandenloop is een prooi voor Joep Emmen

De zesde editie van de Aalandenloop is een prooi geworden voor Joep Emmen. De Zwolse hardloper liep een tijd van 33:39 en was daarmee verreweg de snelste.

17-05-2019

Run2Day organiseert Westerveldsebos Cross

Run2Day organiseert zondag 26 mei de eerste editie van de Westerveldsebos Cross. Het evenement start met een kidsrun. Verder is er ook een zogeheten canicross.

13-05-2019

TV Triade begint met vijf teams aan competitie

Triatlonvereniging Triade heeft dit seizoen liefst vijf teams ingeschreven voor de triatloncompetitie. In de eerste divisie komen er zowel dames als heren in ac...

13-05-2019

Rick Hartogs wint BB-lopers Baan Classic

Rick Hartogs van de Drunense Atletiek Klub (DAK) is winnaar geworden van de vijfde BB-lopers Baan Classic. Hij liep de 5.000 meter in een tijd van 14 minuten en...

11-05-2019

Inschrijving Seven Stars MudRun geopend

De derde editie van de Zwolse MudRun staat gepland voor 6 juli en de inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom.

10-05-2019

Parcours KLM Urban Trail Zwolle bekend

De organisatie van de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle heeft het volledige parcours rond. De deelnemers starten op de Melkmarkt en doen achttien locat...

10-05-2019

Zwolse Halve Marathon melkkoe voor Afrika

Stichting Halve Marathon Zwolle biedt een groep Afrikaanse atleten, daags na de negentiende Zwolse Halve Marathon, een opleiding natuurlijke veehouderij aan.

06-05-2019

Zwolse Halve Marathon melkkoe voor Afrika

Promovideo voor de negentiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon, die zaterdag 15 juni op het programma staat. Met ook dit jaar een unieke hoofdprijs.

06-05-2019

PEC brengt bevrijdingsvuur naar Zwolle

PEC 1910 is ook dit jaar weer één van de enthousiaste deelnemers aan de Nationale Bevrijdingsvuurestafette. Een groep PEC-lopers brengt het vuur naar Zwolle.

02-05-2019

XC40 van Nieuwenhuijse Volvo ter promotie

Nieuwenhuijse Volvo heeft - net als voorgaande jaren - een auto bestickerd ter promotie van de Scania Zwolse Halve Marathon. Het betreft een Volvo XC40 T4.

15-04-2019

Aftermovie van de 10 Mijl van Zwolle-Zuid

De 10 Mijl van Zwolle-Zuid was ook dit jaar een groot succes. Bekijk nu de aftermovie voor fraaie beelden van de negende editie van het hardloopevenement.

14-04-2019

Fotoreportage van 10 Mijl van Zwolle-Zuid

De negende editie van de 10 Mijl van Zwolle-Zuid is in de smaak gevallen bij de sportieve deelnemers. Fotograaf Jan Burgman maakte een fotoreportage van het eve...

14-04-2019

Harald Huijssoon wint 10 Mijl van Zwolle-Zuid

De negende editie van de 10 Mijl van Zwolle-Zuid is een prooi geworden voor Harald Huijssoon. De Nijverdaller snelde naar een tijd van 58 minuten en 13 seconden...

13-04-2019

Wavin 4 Engelse Mijlen ook helemaal vol!

Er kan geen deelnemer meer bij! Na de Scania Zwolse Halve Marathon zit nu ook de Wavin 4 Engelse Mijlen helemaal vol. De deelnemerslimiet is bereikt.

11-04-2019

Fotoreportage van stralende Ekiden Zwolle

De Craft Ekiden Zwolle werd gehouden onder stralende omstandigheden. Fotograaf Jan Burgman legde de marathonestafette vast op de gevoelige plaat.

08-04-2019

BB-lopers prolongeert titel bij Ekiden Zwolle

De 26ste editie van de Craft Ekiden Zwolle is gewonnen door het damesteam en het sterkste herenteam van de BB-lopers. Beide teams wonnen vorig jaar ook al.

07-04-2019

Fotoreportage vierde Zwolse Ladies Run

De vierde editie van de Zwolse Ladies Run was weer een mooi festijn. Fotograaf Jan Burgman maakte een fraaie fotoserie van het evenement.

05-04-2019

Slomp over Ekiden: ‘Gaat om de gezelligheid’

De Zwolse hardloopvereniging BB-lopers verdedigt tijdens de 26ste editie van de Craft Ekiden Zwolle bij zowel de heren als de dames haar titel. Erik Slomp blikt...

05-04-2019

Huis Assendorp in KLM Urban Trail Zwolle

Huis Assendorp is opgenomen in het parcours van de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle, die zondagochtend 19 mei op het programma staat.

03-04-2019

Al 650 inschrijvingen voor Zwolse Ladies Run

De Zwolse Ladies Run verwelkomt op vrijdag 5 april zeker 650 deelnemers. De loop gaat dwars door de binnenstad van Zwolle en kent routes van 2,5 en 5 kilometer.

11-03-2019

Zwolse Halve Marathon in recordtempo vol

De deelnemerslimiet van 4.500 hardlopers voor de negentiende Scania Zwolse Halve Marathon is - in minder dan 33 uur - bereikt. Inschrijven voor de 4 EM is nog w...

25-02-2019

Thomas Reining net buiten podium op NK

Thomas Reining is tijdens het NK Cross in Kraggenburg net buiten het podium gevallen. De atleet van PEC 1910 werd op één schoen uiteindelijk vierde.

25-02-2019

Realistische Mulder klaar voor NK Cross

Arne Mulder sluit het crossjaar af met het Nederlands kampioenschap in Kraggenburg. De Zwollenaar gokt daar op een positie bij de eerste dertig.

22-02-2019

Inschrijving Halve Marathon start 24 februari

De inschrijving voor de negentiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon gaat zondag 24 februari om 12.00 uur van start. Via de website www.halvemarathonz...

20-02-2019

Atleten PEC 1910 winnen veldloopklassement

De Zwolse atleten Bas de Jong, Thomas Reining en Tessa Harbrink hebben ieders in hun eigen leeftijdscategorie het klassement gewonnen van de Gelders-Overijssels...

17-02-2019

Zwolse Halve Marathon krijgt een luchtje

De Scania Zwolse Halve Marathon is een hardloopfestijn voor iedereen. Dat onderstreept de organisatie van het grootste sportevenement van Zwolle met het besluit...

11-02-2019

Hardlopers maken kennis met nieuwe busbrug

De nieuwe busbrug bij het station in Zwolle is geopend met onder meer een speciale Busbrugloop. Fotograaf Hans Smit maakte een fraaie reportage van de loop.

10-02-2019

MS Fonds organiseert MS Motion Zwolle

Het Nationaal MS Fonds organiseert op zondag 14 april het hardloop- en wandelevenement MS Motion Zwolle. Met deze sponsorloop zamelt het fonds geld in voor onde...

08-02-2019

Inschrijving KLM Urban Trail Zwolle geopend

De inschrijving voor de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle is geopend. Op zondag 19 mei krijgen de deelnemers een vernieuwd parcours voorgeschoteld, waa...

05-02-2019

Prijzen ‘Sallands Cross Circuit’ naar Zwolle

De Zwolse hardlopers Sarah-Lynn Reuver en Arne Mulder hebben de hoofdprijzen bij de zeventiende editie van het Sallands Cross Circuit in de wacht gesleept. Reuv...

02-02-2019

Vierde editie Zwolse Ladies Run op 5 april

De vierde editie van de Zwolse Ladies Run wordt gehouden op vrijdag 5 april. Voor het evenement hebben zich inmiddels al 325 vrouwen ingeschreven. Deelnemers ku...

16-01-2019

Reining en Boekema winnen cross in Epe

Thomas Reining en Tess Boekema hebben zaterdag tijdens het Open Gelders/Overijssels Crosskampioenschap in Epe een gouden medaille veroverd. Reining, uitkomend v...

13-01-2019

Jan Pullen zet Wijthmenerplasloop op zijn naam

BB-loper Jan Pullen is zaterdag winnaar geworden van de achtste Fakkert Diervoeders Wijthmenerplasloop. De atleet uit Hardenberg voldeed de hoofdafstand, de 10 ...

12-01-2019

Fotoreportage achtste Wijthmenerplasloop

De achtste Wijthmenerplasloop was, ondanks de weersomstandigheden, weer een fraai evenement. Fotograaf Hans Smit maakte een reportage van de loop.

12-01-2019

EP StadshagenRun reikt waardecheques uit

De organisatie van de EP StadshagenRun heeft tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Stichting Loopsport Zwolle de waardecheques uitgereikt aan de drie goe...

08-01-2019

Lopers Company sponsort PEC en BB-lopers

Lopers Company Zwolle is voor de komende drie jaar de nieuwe hoofdsponsor van atletiekvereniging PEC 1910. Daarnaast heeft de hardloopwinkel aan het Gasthuisple...

03-01-2019

Wijthmenerplasloop ‘voor bikkels en beginners’

Het dorp Wijthmen staat zaterdag 12 januari in het teken van de achtste editie van de Fakkert Diervoerders Wijthmenerplasloop. Een loop die door de organisatie ...

02-01-2019

Arne en Sarah-Lynn: Sportkoppel van 2018!

De hardlopers Arne Mulder en Sarah-Lynn Reuver vormen zonder twijfel het Zwolse ‘sportkoppel’ van 2018! De Zwolse Halve Marathon bracht het liefdes-setje bi...

24-12-2018

Goede doelen Halve Marathon 2019 bekend

De organisatie van het grootste hardloopevenement van Zwolle heeft besloten om ook aan de negentiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon drie goede doel...

21-12-2018

Aftermovie van 44ste editie Sint Nicolaasloop

Prima omstandigheden, veel plezier en natuurlijk was Sinterklaas present. De Sint Nicolaasloop 2018 in een notendop. Fraai weergegeven in deze aftermovie.

25-11-2018

Jong en oud geniet van Sint Nicolaasloop

Jong en oud heeft genoten van de 44ste editie van de Sint Nicolaasloop. Fotograaf Jan Burgman was ook van de partij en maakte een fotoreportage van de loop.

25-11-2018

Achtste Wijthmenerplasloop op 12 januari

Voetbalvereniging Wijthmen organiseert op zaterdag 12 januari voor de achtste keer de jaarlijkse Fakkert Diervoeders Wijthmenerplasloop en het is per heden moge...

06-11-2018

Halve Marathon Zwolle gaat voor groei

Stichting Halve Marathon Zwolle, organisator van de jaarlijkse Scania Zwolse Halve Marathon, wil het evenement laten groeien en zet daar voor 2019 vol op in. De...

05-11-2018

44ste Sint Nicolaasloop op 25 november

De 44ste editie van de Sint Nicolaasloop wordt gehouden op zondag 25 november. Het parcours van het hardloopevenement, dat plaats heeft aan de noordkant van Zwo...

05-11-2018

Zwolse Ladies Run weer een groot succes

De derde editie van de Zwolse Ladies Run is een groot succes geworden. Deelnemers van alle leeftijden genoten van de tocht door de Zwolse binnenstad.

03-11-2018

Zwolse Halve Marathon zoekt goede doelen

De organisatie van het grootste hardloopevenement van Zwolle heeft besloten om ook aan de negentiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon, zaterdag 15 ju...

29-10-2018

Loopevenementen Run2Day blijven populair

Een hardloopevenement van kerk naar moskee, dwars door het stadion van PEC Zwolle en in en om Hedon. Onder de noemer Free Feet 038 organiseert Run2Day al enkele...

23-10-2018

EP StadshagenRun prooi voor Arne Mulder

Arne Mulder is zaterdag winnaar geworden van de elfde EP StadshagenRun. De Zwolse atleet voldeed de 10 kilometer in een tijd van 32 minuten en 42 seconden en wa...

20-10-2018

Aftermovie van elfde EP StadshagenRun

Schitterende omstandigheden, veel plezier en bovenal mooie prestaties van de atleten. De StadshagenRun 2018 in een notendop. Mooi weergegeven in deze aftermovie...

20-10-2018

Iedereen geniet van elfde EP StadshagenRun

De elfde editie van de EP StadshagenRun liet jong en oud genieten. Fotograaf Jan Burgman maakte een fraaie reportage van het hardloopevenement.

20-10-2018

Schra: ‘Geen tactische race, gewoon knallen’

Jan Schra hoopt zaterdag tijdens de elfde editie van de EP StadshagenRun zijn titel op de 10 kilometer te prolongeren. Waar hij vorig jaar vooral een tactische ...

18-10-2018

Alleen maar winnaars bij EP StadshagenRun

De Olympische gedachte staat tijdens de elfde editie van de EP StadshagenRun, zaterdag 21 oktober, hoog in het vaandel. Traditiegetrouw wordt er geld ingezameld...

16-10-2018

Al 550 aanmeldingen voor Zwolse Ladies Run

De organisatie van de Zwolse Ladies Run heeft voor de editie van 2 november al 550 inschrijvingen binnen. De ruim vijfhonderd vrouwen kunnen kiezen voor een rou...

11-10-2018

Topfit komende vijf jaar sponsor van G-Run

Topfit Fysiotherapie is ook de komende vijf jaar sponsor van de G-Run, een onderdeel van de EP StadshagenRun. Het contract, waarin de samenwerking voor vijf jaa...

03-10-2018

Matthijs Kunzel wint FysioZwolle Triathlon

Matthijs Kunzel heeft zaterdag de achtste editie van de FysioZwolle Triathlon op zijn naam geschreven. Kunzel, die in 2016 ook al zegevierde op de kwart triatlo...

22-09-2018

Fotoreportage FysioZwolle Triathlon 2018

Fotoreportage van de achtste editie van de FysioZwolle Triathlon rondom de Milligerplas. De fraaie plaatjes zijn gemaakt door fotograaf Jan Burgman.

22-09-2018

Al 400 aanmeldingen voor Zwolse Ladies Run

De Zwolse Ladies Run wordt dit jaar gehouden op vrijdagavond 2 november en inmiddels hebben al 400 loopsters zich ingeschreven. De deelneemsters kunnen kiezen u...

14-09-2018

Fotoreportage van sfeervolle Berkumloop

De Salverda Berkumloop was wederom een sfeervol hardloopfeestje. Fotografe Annet van Raalten maakte een fraaie reportage van het evenement.

12-09-2018

Videoreportage van 28ste Salverda Berkumloop

De 28ste editie van de Salverda Berkumloop was weer een groot succes. Vele atleten genoten van het parcours, de sfeer en hun gelopen tijden.

12-09-2018

Tollet en Pullen winnen de vijf kilometer

Lieve Tollet en Jan Pullen hebben dinsdag tijdens de 28ste Salverda Berkumloop de vijf kilometer op hun naam gezet. Pullen was in 16 minuten en 40 seconden de s...

11-09-2018

Salverda Berkumloop weer prooi voor Kering

Ezra Kering heeft dinsdag voor de tweede achtereenvolgende keer de Salverda Berkumloop op zijn naam gezet. De Keniaan snelde in Berkum naar een tijd van 31 minu...

11-09-2018

28ste Berkumloop levert ruim 13.000 euro op

De 28ste editie van de Salverda Berkumloop heeft dinsdagavond een mooi bedrag voor de drie goede doelen opgeleverd. Vlak voor de start van het populaire hardloo...

11-09-2018

Berkumloop verwelkomt winnaars vorig jaar

Ezra Kering en Tabita Gichia staan aankomende dinsdag aan de start van de 28ste Salverda Berkumloop. De Kenianen wonnen vorig jaar de wedstrijd bij respectievel...

07-09-2018

Info voor deelnemers 28ste Berkumloop

Alle deelnemers van de 28ste Salverda Berkumloop ontvangen een persoonlijk startnummer. Dit nummer heb je nodig om dinsdag 11 september jouw startnummer (en eve...

06-09-2018

FysioZwolle Triathlon start met jeugdserie

De achtste editie van de Triathlon Zwolle, die dit jaar voor het eerst de titel FysioZwolle Triathlon draagt, krijgt een jeugdserie. Naast de kwart triatlon, de...

04-09-2018

Prijzenpakket verloting groter dan ooit

Met enthousiasme meldt de organisatie van de Salverda Berkumloop dat het prijzenpakket van de verloting dit jaar groter is dan ooit tevoren. Zo maken de deelnem...

28-08-2018

‘Zwolle Urban Trail gaat om ontspanning’

Dansen in Hedon, hardlopen door Theater De Spiegel en bij de Sassenpoort op de foto met de stadswachter van Zwolle. De binnenstad van Zwolle is zondagochtend de...

08-07-2018